Versatility Studio 3.0, een dameskapsalon in Utrecht

Je hebt een kapper en een hairstylist, maar dameskapsalon Utrecht is een super bedrijf. Zij zijn  gespecialiseerd in Europees-, Aziatisch en Blackhair. Daar ben ik met mijn kroeshaar dan ook bijzonder blij mee. Eindelijk iemand die verstand heeft van haren zoals de mijne. Ooit ben ik naar een zaak geweest die zeiden er wel verstand van te hebben. Nou ik heb ruim een maand met een doek op mijn hoofd gelopen omdat ik anders voor schut zal lopen. Mijn haren waren zo slecht geknipt dat deze alle kanten opvielen, behalve de juiste.  

Een uitstekend resultaat

Bij binnenkomst bij de dameskapsalon in Utrecht werd ik hartelijk ontvangen. Mijn haren werden bekeken of deze nog wel in goede conditie waren. Daarbij werd de opmerking gemaakt dat mijn vorige kapper geen verstand had van mijn kroeshaar, maar daar was ik al achter. Toch hoopte ik dat dit niet meer te zien was, zo kan je zien dat de hairstylist bijzonder veel verstand heeft van verschillende haarsoorten.  

Nadat ik mijn verpeste pruik een behandeling had laten geven, zag het er weer stralend uit. Mijn krullen waren weer mooie krullen geworden. Het hoofddoekje waar ik mijn hoofd de afgelopen periode mee bedekte kan ik nu wel in de kast gooien.