Waarom iedereen naar een Babier in Utrecht zou moeten gaan

Een Babier Utrecht weet hoe hij het haar van een man moet knippen. Unisex kapsalons zoals weten dat vaak niet. Meestal loop je met een waardeloos kapsel uit de salon. Het probleem is dat veel mensen die bij kapperssalons werken, geen geschoolde kappers zijn. Het verschil tussen de twee kan het verschil betekenen tussen een dope lijkende knipbeurt en een geweldige.

Het verschil tussen een barbier en een kapper
Een barbier in Utrecht is getraind om te knippen met een tondeuse, het belangrijkste hulpmiddel bij het knippen van het haar van een man. Haar specialisten daarentegen zijn getraind om een ​​schaar te gebruiken. Hun training is gericht op het verzorgen van vrouwenhaar. Ze worden experts in styling, kleuren en permanenten, dingen waar een man geen behoefte aan heeft. Dat is de reden waarom je na een knipbeurt van een schattige stylist wegloopt met een slecht kapsel. Ze is waarschijnlijk niet goed thuis in hoe ze een tondeuse moet gebruiken. Maar een barbier in Utrecht kan de tondeuse met finesse gebruiken. 

Andere voordelen van een barbier in Utrecht
Een barbier in Utrecht is een geweldige plek om te praten met andere mannen. Toen ik naar haarstylisten ging, heb ik bijna nooit gesproken met de vrouw die mijn haar heeft geknipt. Ik wil graag praten over mijn familie en die van hen en dat is het zo’n beetje. De vrouw die mijn haar afknipt, praat uiteindelijk meestal met de andere vrouwen in de salon, terwijl ik daar onhandig zat.

Een goed gesprek onder mannen
Barbiers, aan de andere kant, zijn interessante jongens met interessante verhalen te vertellen. Op mijn bezoeken aan de kapper, heb ik een gepensioneerde Jan Schuurman, een muzikant die 13 jaar doorgebracht op de weg in een jazzband, en een man die is de derde generatie in zijn familie tot het nemen van het beroep voldaan. Elk van hen had fascinerende verhalen om te delen. Er is een gesprek over politiek, auto’s, sport en familie. Jongens lezen de krant en geven commentaar op actuele gebeurtenissen. Tussen de plagerijen worden grappen verteld en gelachen. En iedereen is erbij betrokken. Ga dus de volgende keer voor een barbier in Utrecht. Je checkt onze prijzen en behandelingen op https://www.barbierutrecht.nl/.