Ritsen per meter kopen

rits-kopen

Erg makkelijk om online, ritsen per meter te kopen. Voordeel is dat ik geen extra tijd ervoor hoef uit te trekken om naar een winkel te gaan om dit materiaal aan te schaffen. Alles wat ik nodig heb kan ik vinden in de webshop van Jagea Lederwaren. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en heeft zeer veel kennis en ervaring op het gebied van tassen en riemen maken. Ook geven zij een tassen cursus waaraan je kan deelnemen. Alles wordt gehouden in hun eigen atelier. Erg leuk om hier aan deel te gaan nemen.

Verschillende fournituren hier te koop

Op zoek naar een speciale gesp, een knoop, of ander materiaal, neem dan een kijkje in deze webshop. Hier staan zoveel verschillende producten, daar moet je zeker kunnen slagen. Omdat ik vaak tassen maak, wilde ik mijn voorraad een beetje aanvullen. Hiervoor heb ik op deze site het nodige materiaal gekocht. Voordeel is dat je ook om advies kan vragen, mocht je even niet weten hoe je bijvoorbeeld het beste een rits in een tas kan verwerken.

De beste fournituren zijn hier te vinden. Meer weten over dit bedrijf, neem dan een kijkje op hun website.