Die ene stevige en mooie schooltas

Schooltas

Schooltas, dat is wat natuurlijk belangrijk is als je kind naar het voortgezet onderwijs gaat. Het mag geen tas zijn die na één seizoen alweer toe is aan vernieuwing. Als je ziet wat een hoop zware boeken de kinderen tegenwoordig dagelijks mee moeten sjouwen, dan is een tas die van kwaliteit is echt een must. Voor onze zoon ben ik op zoek gegaan naar een tas. Voor hem is het belangrijk dat de tas er stoer uit ziet en voor mij is het belangrijk dat hij er zuinig op kan zijn. Nu ben ik eens gaan kijken op het internet en toen ik bij deze website aankwam, zag ik dat hier aan alle wensen wordt voldaan. Uitstraling, een ruime keuze en kwaliteit. 

Schooltas

Een geslaagde actie

De juiste schooltas heb ik weten te vinden en ook nog eens in de aanbieding. Dat was nog eens een meevaller! Toen de tas werd geleverd pakte ik deze direct uit en ik merkte direct al dat deze tas een flinke tijd mee kan gaan. Aan het einde van de dag kwam mijn zoon thuis en direct zei hij: Van wie is die gave tas?

Direct wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. Nu kan hij zijn schoolspullen makkelijk kwijt en de tas ook op een prettige manier dragen. Daarom heb ik besloten om deze aanrader te delen op dit blog. Niet alleen voor kinderen die naar school gaan kun je hier uitstekend slagen. Neem zelf maar eens een kijkje op de site om te zien wat ik bedoel.

Schooltas

Schooltas