Kwaliteit hoeft niet duur te zijn bij http://www.to-be-dressed.nl/claudia-strater

to-be-dressed-logo-shadow

shirtKleding hoeft voor mij niet per se van een merk te zijn. Het liefst heb ik ook dat je de merken eigenlijk helemaal niet op de kleding ziet. Mijn kleding heb ik het liefste zo basic mogelijk, omdat je dan makkelijker kleding kan combineren. De kleding die ik vaak koop is van Claudia Sträter, omdat zij vaak mooie basic kledingstukken hebben. Met de kwaliteit van Claudia Sträter ben ik ook altijd tevreden, omdat het niet zo snel slijt.

Online goedkoper

Een tijdje geleden wilde ik weer nieuwe kleding van Claudia Sträter kopen en daarom ben ik eerst online op zoek gegaan. Al snel kwam ik terecht bij http://www.to-be-dressed.nl/claudia-strater. Op deze website vond ik heel erg veel kleding van het merk Claudia Sträter maar dan vele malen goedkoper.

rokVoordat ik het wist had ik mijn winkelwagentje helemaal vol met allemaal nieuwe kleding. Deze keer had ik wel heel veel kledingstukken uitgekozen, maar de totaalprijs was veel lager dan normaal. Er zaten heel veel dingen tussen die ik al wilde hebben en daar was ik heel erg blij mee.

De bestelling van http://www.to-be-dressed.nl/claudia-strater kwam een aantal werkdagen later binnen. Omdat het zo’n grote bestelling was, had ik niet verwacht dat het al zo snel bij mij thuis aan zou komen.

Het waren best veel kleren en daarom heb ik alles wel gepast. Alles zat goed en ik hoefde gelukkig niks terug te sturen.

Met mijn nieuwe kleding van Claudia Sträter ben ik ontzettend blij. Eigenlijk was het een koopje en daar ben ik tevreden mee!