Nooit meer op de snooze-knop hoeven drukken

heren pyjama's

Met de heren pyjama’s van Dimenno ga je over in slaapmodus op het moment dat je ze aantrekt. Door de hoge kwaliteit van onze katoenen pyjama’s krijgt je huid een goede luchtcirculatie en ligt de pyjama zacht tegen je lichaam aan. Zo krijg je de nachtrust die je verdient. Een nachtrust waarbij je s’ochtends niet vijf keer de snooze-knop indrukt omdat je slecht geslapen hebt. Door de betere kwaliteit aan slaap spring jij voortaan je bed uit in een knaller van een pyjama van Dimenno.

heren pyjama's

Je bent een trendsetter zoals wij

Sinds 1997 volgen wij de laatste trends en kunnen je daarom goed voorzien in de beste heren pyjama’s die je je maar kan wensen. Elke pagina van onze catalogus legt je de beste merken voor: van Robson tot Armani en Hugo Boss. Wanneer je jouw merk hebt gevonden krijg je een ruime keuze aan kleuren voorgeschoteld. Past rood net even iets beter bij je lakens? Of ga je toch voor grijs – dat past bij alles.

Misschien heb je zelfs een voorkeur voor het type van je pyjama. Kies bijvoorbeeld uit een loose-fit design voor net even die extra ruimte, of ga voor de joggingbroek, ook wel huisbroek genoemd, om uitgerust van je zondagochtend te genieten. Met ieder seizoen een nieuw aanbod is er een ruime keuze aan heren pyjama’s dat past bij jouw wensen.

Een speciaalzaak die jou speciaal laat voelen

Warm, comfortabel, en hoge kwaliteit. De drie sleutelwoorden die onze heren pyjama’s zo speciaal maken. Doordat wij een catalogus hebben met exclusieve merken zoals Björn Borg en Calvin Klein krijg je niet alleen een super comfortabele pyjama, maar je loopt er ook nog eens modieus bij. Je kan er van op aan dat je iets bijzonders draagt met een heren pyjama van Dimenno. En samen met onze jarenlange ervaring kan het Dimenno team je helpen het maximale uit jouw slaapervaring te halen.

Haal vandaag nog een goede nachtrust in huis met Dimenno

Wanneer de kwaliteit van je slaap én mode hoog op je lijstje staan kies je voor Dimenno. En als je vanaf morgen al met hoog comfort wilt slapen lukt dat ook. Bestel vòòr 16:00 en je bestelling wordt dezelfde werkdag nog verzonden.

Ook klaar met slapeloze nachten en eindeloos draaien in bed? Bestel dan nu vandaag nog een pyjama bij ons topteam. Geschikt voor elke portemonnee en elk lichaam.