Mijn neefje gaat altijd naar de kinderkapper Bussum

Mijn neefje is een schat van een jongen, maar als hij ergens nee tegen zegt dan blijft het ook nee. Ondertussen is mijn neefje alweer zes jaar oud. Hij heeft al een eigen kijk op de mode, waaronder de haarmode. Jarenlang ging mijn zus altijd met veel moeite naar een kapper in de stad met hem. Maar elke keer werd het een drama als mijn neefje aan de beurt was om zijn haren te laten knippen. Het was al meerdere keren voorgekomen dat mijn neefje tijdens zijn knipbeurt de kapperszaak uit rende en met geen mogelijkheid meer op de kappersstoel te krijgen was. Gelukkig zijn de tijden verandert en vindt ook mijn neefje het nu leuk om naar de kapper te gaan, vooral nu zij naar de kinderkapper Bussum gaan. Bij deze kapper weten zij goed met kinderen om te gaan en zonder problemen laat mijn neefje zijn <a href="https://nl useful link.wikipedia.org/wiki/Haren” rel=”nofollow”>haren in de leukste modellen knippen. En mocht het zo zijn dat mijn neefje even geen zin heeft om op de kappersstoel te blijven zitten, dan mag hij tussendoor gewoon even wat anders doen. Gelukkig weten zij, bij kinderkapper Bussum, goed om te gaan met kleine kinderen. kinderkapper Bussum

Ook voor  haren verven aan het juiste adres

Niet alleen is de kapper in Bussum geschikt voor het knippen van de haren van kinderen. Zelf laat ik bij  deze kapper ook altijd mijn haren knippen of verven. Tijdens mijn laatste bezoek heb ik mij laten adviseren wat ik het beste kan doen om mijn haren te behandelen tegen haar uitval. De kapster heeft een analyse van mijn haren gemaakt en mij een goed advies gegeven omtrent welke producten ik het beste kan gebruiken. kinderkapper Bussum