Jouw nieuwe kappersstoel supersnel in jouw salon

Kapper

Als je een kapperszaak hebt weet je hoe belangrijk het is om je klanten tevreden te houden en een goede ervaring te geven. Alles in je salon werkt hieraan mee. Zo heb je de mensen die werken in de salon, het uiterlijk van de salon, is de salon opgeruimd of niet? Het zijn allemaal zaken die meespelen. Met het uiterlijk van de salon kun je veel bereiken en dit snappen de mensen van Kapsalon Meubilair. Ze hebben alles wat je nodig hebt voor in een salon. Hierbij moet je denken aan een kappersstoel, een spiegel, werkwagens, wasunits en nog veel meer. De kapper stoelen die ze hebben zijn in allerlei verschillende stijlen. Ze hebben stoelen voor heren en kinderen. 

Kappersbehandeling

De andere meubels

De meubels die ze hebben naast de kappersstoelen zijn van hoge kwaliteit. Ze hebben bijvoorbeeld een werkwagen waar je alles in kunt doen wat je nodig hebt bij een knipbeurt. Hierbij kun je denken aan een föhn, scharen, een spiegel voor het resultaat, tondeuses en nog veel meer. Ze hebben deze in allerlei verschillende stijlen, van modern tot klassiek en industrieel alles kan. Deze werkwagens gaan lang mee en zorgen ervoor dat je weet waar alles ligt, waardoor je niet de hele tijd schaartjes, opzetstukjes of wat dan ook moet gaan zoeken midden in de behandeling.

Kapperswinkel

Aanbiedingen

Op de website staan allerlei soorten meubels die in de aanbieding zijn op een aparte pagina. Deze mensen hebben dus alles wat je zoekt. Zo kun je alle aanbiedingen in 1 keer bekijken.