Clip in Extensions voor prachtig lang en vol haar

Clip in Extensions

Laatst heb ik prachtige Clip in Extensions besteld bij een hele fijne webshop. Ik was al langer opzoek naar mooi nep haar. Het is namelijk best wel lastig om dat te vinden. Heel erg veel ziet er gewoon helemaal niet mooi uit. Een tijdje geleden heb ik namelijk een bestelling geplaatst bij een webshop. Toen ik mijn order binnen kreeg, was ik er verbaasd. De kwaliteit viel echt enorm tegen. Op de website zag het er op de foto heel erg anders uit. Na die teleurstelling ben ik op het internet gaan rond zoeken naar een goede webshop.

Haar

Clip in Extensions in veel verschillende kleuren

Op het internet vond ik een webwinkel voor Clip in Extensions genaamd Oxyextensions. Over het haar dat zij verkochten las ik verschillende goede reviews en beoordelingen. Omdat ik zoveel positieve berichten las over hen, wilde ik graag een bestelling plaatsen. Ik zag gelijk dat zij echt heel erg veel verschillende keuze hadden. Zo verkopen zij wel twaalf verschillende kleuren. Zo zit er dus altijd wel een kleur tussen die goed bij jouw haar past. Zelf heb ik gekozen voor een mooie donker bruine kleur. Die gaat denk ik heel erg mooi matchen met mijn eigen haar.

Haar

Wat een kwaliteit

De Clip in Extensions zijn er niet alleen in verschillende kleuren, maar ook in verschillende maten. Zo kun jij zelf een lengte uitkiezen, maak het zo lang als jij zelf wil. Daarnaast kun jij ook de dikte zelf uitkiezen. De een wil natuurlijk voller haar dan de ander. Zelf ben ik voor de dikste gegaan, want ik wil graag een volle bos hebben. Toen mijn bestelling binnenkwam, was ik echt blij verrast. De kwaliteit van het haar is echt heel erg goed en het ziet er totaal niet nep uit. Ik raad dit haar echt aan iedereen aan.