Het bezit van een hoodie, meer dan een doorsnee kledingitem

Of je hem nu aantrekt om lekker de bank te liggen, voor een leuke party, tijdens een teamuitje of het sporten. Een hoodie is hét kledingitem dat niet mag ontbreken in jouw garderobekast. Niet alleen voor jezelf, maar ook als geschenk is de hoodie een perfecte keuze. En hoe leuk zou het om de hoodie te ontwerpen naar jouw behoeften. Of je hem nu wilt bedrukken met een motief, tekst of foto. Omnishirt is dé shop voor het bedrukken van kleding en andere producten voor elke gelegenheid.

Productiestoffen en personalisatie

Voor het hoodie bedrukken ben je bij deze shop dan ook aan het juiste adres. De eenvoudige en stijlvolle hoodie is geproduceerd uit twee stoffen, te weten 80% katoen en 20% polyester. Deze combinatie zorgt ervoor dat de hoodie zijdezacht is hierdoor een perfect item om te bedrukken. Met de ontwerptool van deze shop was het ontwerpen van jouw hoodie nog nooit zo makkelijk. Van illustraties tot tekst en van cool font tot afbeeldingen. Met de ruime keuze aan verschillende opties ontwerp jij jouw hoodie simpel en snel in de ontwerptool.

Juiste maat en levering

Werp vervolgens een blik op de ondersteunende maattabel, zo weet jij zeker dat je de juiste maat besteld en de hoodie uitstekend om je lijf aansluit en comfortabel zit. De hoodies zijn van topkwaliteit en scherp geprijsd. Zo heb jij al een hoodie vanaf €15,90. Start vandaag nog met het bedrukken van jouw eigen hoodie en laat je verrassen door de vele ontwerpmogelijkheden die deze shop te bieden heeft. Na bestelling en betaling gaat jouw hoodie twee tot drie werkdagen in productie om vervolgens binnen twee tot drie werkdagen bij jou geleverd te worden. Jouw nieuwe hoodie heb je dus binnen een week in huis.