Een zeer goedkope kapper in Utrecht

Wanneer je op zoek bent naar een zeer goedkope kapper Utrecht, dan ben je bij Kapsalon Deal aan het juiste adres. Hier kunnen zowel mannen als vrouwen, maar ook kinderen goed terecht voor een behandeling. Voor de behandelingen van wassen, knippen, drogen, stylen, kleuren, permanent en watergolf draaien zij de handen niet voor om. Het leuke aan deze zaak is dat het lijkt alsof je een huiskamer binnen loopt. De sfeer is hier zeer gemoedelijke n de koffie bijzonder lekker.  

Een ander detail wat ik graag wil vertellen is de naam. De eigenaren Dennis en Albert hebben de begin letters van hun naam samengevoegd als Deal, de naam van hun zaak. 

Lekker kort koppie

Eindelijk heb ik een afspraak hier bij de zeer goedkope kapper in Utrecht gemaakt. Ik loop er al zolang tegen aan te hikken om hierheen te gaan en waarom kan ik je niet vertellen. Of eigenlijk kan ik dat wel, ik loop met het idee om mijn lange haren eens te laten knippen. Niet de puntjes eraf, nee ik wil een hele andere, kortere coupe hebben. Samen met de hairstylist heb ik dit besproken en is hij aan de slag gegaan. Het resultaat is geweldig, had ik dit maar jaren eerder gedaan.