Een echte barbershop in Roermond

Sinds onze zoon en natuurlijk mijn man de barbershop Roermond hebben ontdekt, willen zij nooit meer naar een andere kapper. Vooral mijn zoon voelt zich nu helemaal stoer wanneer hij weer naar deze zaak mag gaan. Hier komen alleen maar mannen en daarom voelt mijn 10-jarige zoon zich al een hele stoere gozer. Ook mijn man gaat hier met heel veel plezier heen. Vaak had hij ergens anders een afspraak gemaakt om een stukje van zijn haren af te knippen. Vaak duurt dit niet meer dan tien minuten, maar als hij na ruim twee uur pas thuis komt, weet ik al hoe laat het was.  

Zeer leuk model

Het probleem is vaak dat je bij een normale kapper moet wachten op de mensen die voor je zijn. Als je pech hebt zit er dan een dame voor je die permanent wilt hebben en vaak heeft mijn man die pech.

Vandaag gaan mijn twee stoere kerels weer naar de barbershop in Roermond. Mijn zoon heeft er bijzonder veel zin in omdat hij een totaal andere look wilt hebben. Bij aankomst bij De Heerenkamer werden zij hartelijk ontvangen. Mijn zoon mocht als eerste op de stoel plaats nemen en nadat hij verteld had hoe hij zijn haren graag wilde hebben ging de kapper ermee aan de slag.