Waarom Watches4watch jouw adres is voor een horloge

Een horloge is meer dan alleen een klok die je bij je draagt. Zo maakt een stijlvol uurwerk tevens jouw outfit helemaal af en kun je het gebruiken om je te onderscheiden in je omgeving. Wachtes4watch is hét online verkoopkanaal voor horloges en al ruim 100 jaar een begrip in het zuiden van het land. De goede naam maakt dit een betrouwbaar adres voor de aanschaf en/of reparaties van uurwerken, evenals het op maat maken daarvan. 

Onderscheid door ruim aanbod en service

Van Armani tot Hugo Boss en van Guess tot Michael Kors, alle populaire horlogemerken vind je in deze shop. Deze horlogespecialist onderscheid zich niet alleen door het ruime aanbod aan populaire merken en horloges. Zo zijn garantie, een reparatieservice, betalen in termijnen, gratis verzending en snelle levering unique selling points waar deze horlogespecialist om bekend staat. 

Garantie en reparatieservice

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Een lege batterij, kapot schakeltje of bandje van jouw horloge. Het liefst wil je dat dit gemaakt wordt onder de service van de zaak. Deze horlogespecialist biedt jou maar liefst twee jaar garantie en laat jouw uurwerk repareren door een gespecialiseerde horlogemaker.

Betalingsmogelijkheden, gratis verzending en snelle levering

Alleen al de afhandeling na aankoop is al de moeite waard om een horloge te aan te schaffen bij deze specialist. Zo heb je de mogelijkheid om direct te betalen, achteraf via Afterpay of in een drie termijnen tegen 0% rente. Heeft jouw winkelmandje een waarde van minimaal €99? Dan wordt jouw bestelling gratis verstuurd binnen Nederland. Jouw nieuwe uurwerk wordt snel bij jou geleverd, daar deze op de dag van jouw bestelling of uiterlijk de dag daarna wordt verzonden. Ga voor betrouwbaarheid en service, koop jouw nieuwe uurwerk gemakkelijk en snel bij deze horlogespecialist uit het zuiden.