Waarom Birkenstock de perfecte slippers en sandalen heeft

Birkenstock, waarschijnlijk geen onbekend merk voor jou. Birkenstock is al jarenlang specialist in het maken van de perfecte slippers en sandalen voor zowel mannen als vrouwen. Het merk is in 1774 opgericht en sindsdien staat het nog steeds aan de top in dit segment van de schoenenwereld. Het merk staat dan ook in de top 5 van meest gedragen merk van footwear. Maar wat maakt de slippers en sandalen van Birkenstock nou zo bijzonder? In dit artikel vertellen we je er alles over!

Slippers en sandalen, zo luchtig als een tweede huid

De slippers en sandalen van Birkenstock zijn gemaakt van natuurlatex en suède. Een unieke combinatie, die ervoor gezorgd heeft dat Birkenstock zo enorm in populariteit is toegenomen de afgelopen jaren. Zo veel, dat maar liefst 1 op de 4 mensen die in Duitsland in de schoenenindustrie werkt, werkt bij een Birkenstock fabriek. De unieke combinatie van materialen doet de slippers en sandalen voor veel mensen aanvoelen als een tweede huid.

Voetbed dat werkt aan gezonde voeten

Een ander aspect wat ervoor gezorgd heeft dat de Birkenstock slippers en sandalen zo razend populair zijn is het verantwoorde voetbed. Elke slipper of sandaal van Birkenstock beschikt namelijk over een anatomisch gevorm voetbed. Dit betekent dat het voetbed zich na verloop van tijd gaat vormen naar jouw voeten. Dit zorgt ervoor dat je voeten optimaal ondersteund worden én je rug ontlast wordt. Dit wil jij toch ook?

De voordelen van Birkenstock op een rijtje

Overweeg je om slippers of sandalen van Birkenstock aan te schaffen, maar wil je graag nog even de voordelen duidelijk in kaart hebben? We zetten de voordelen graag even voor je op een rijtje:

  • Voetbed dat ontwikkeld is om te werken aan gezonde voeten
  • Optimale ondersteuning van voeten
  • Ontlasting van de rug
  • Ultiem comfort door zacht voetbed
  • Unieke prints verkrijgbaar voor dames!
  • Grondstoffen van duurzame bronnen