Teva kindersandalen voor op vakantie

Teva kindersandalen

MeningTeva kindersandalen

Vorige week heb ik voor allebei mijn zoons Teva kindersandalen aangeschaft. Wij gaan namelijk heel veel actieve dingen doen deze zomer. Over 2 weken vliegen wij naar Corsica en daar gaan wij heel veel mooie wandeltochten doen. Deze zijn vaak over ruig terrein en daarom moeten zij wel stevige schoenen aan. Nu is het daar natuurlijk ook erg warm, dus het is wel fijn om dan geen zweetvoeten te krijgen. Over dit merk heb ik altijd heel veel goede verhalen gehoord, dus dat vertrouwde ik wel. Het fijne is dat zij ze zelf ook mooi vinden, dus daarom ook graag gaan dragen. Inmiddels zijn zij 7 jaar oud en hebben zij ook echt een eigen stijl en mening. Als zij iets lelijk vinden, dan blijft het daarom ook gewoon in de kast liggen. Daar heb ik van geleerd, dus nu laat ik hen altijd meebeslissen voor ik iets koop.

Aanbod

Teva kindersandalen

Deze Teva kindersandalen heb ik gekocht via internet, want daar vond ik een hele fijne webwinkel. Deze webshop heet Durlinger en heeft een ontzettend groot assortiment met schoeisel voor mannen, vrouwen en dus ook kinderen. De merken zijn allemaal van hele goede kwaliteit, dus jij weet ook zeker dat het lang mee gaat. Dit vind ik zelf belangrijk, want anders vind ik het zonde van mijn geld. De levering was heel erg snel, wat ik heel erg prettig vond. Zij zijn nogal ongeduldig, maar gelukkig hadden zij daar nu geen last van. Mocht jij benieuwd zijn geworden, neem dan zeker een kijkje om te zien of er iets voor jou bijzit.