Telefoonhoesje iphone 6 voor mijn nieuwe telefoon!

telefoonhoesje iphone 6

Lompheid

Vorige week heb ik een aantal telefoonhoesje iphone 6telefoonhoesjes iPhone 6 gekocht. Het is namelijk zo dat ik ongelofelijk onhandig ben en daardoor altijd mijn telefoon laat vallen. Hierdoor heb ik altijd heel veel krassen erop, waardoor ik hem voor veel  minder geld kan verkopen dan hij eigenlijk waard is. Om dat geld dit keer niet te verliezen, ben ik van plan veel zuiniger met hem om te gaan. Om dit sneller te laten lukken heb ik heel veel dingen voor bescherming gekocht, zo ook een screenprotector van glas. Een vriendin van mij had die al en was hier heel tevreden over. Zij had haar telefoon eens laten vallen en toen was alleen dat extra plaatje gebarsten en had het glas zelf helemaal niet. Dit leek mij dan ook de perfecte oplossing voor mij, zeker toen ik erachter kwam dat ik dit op dezelfde site kon bestellen.

Eerder in huistelefoonhoesje iphone 6

Ik heb mijn abonnement en de telefoonhoesjes op dezelfde dag en tijd besteld, maar toch had ik mijn iPhone 6 later binnen. Dat was eigenlijk wel een betere volgorde, omdat ik nu zodra hij binnen komt al mijn nieuwe bescherming eromheen kan doen. Ik hoop de komende tijd te leren om beter met mijn spullen om te gaan zodat ik hem over een tijd voor een veel hoger bedrag kan doorverkopen. Mocht jij hier nu ook naar opzoek zijn, dan moet je hier zeker eens een kijkje nemen. Het is ook leuk om zoiets cadeau te geven aan een vriend of vriendin voor zijn of haar verjaardag!