Singlesday bij Hunkemöller

Op 11 november is het weer zo ver: Singlesday bij Hunkemoller. In Nederland is Singlesday nog niet zo bekend, maar waarschijnlijk zal hier snel verandering in komen. Want wie wil er nu niet een dag lang genieten van extreme kortingen op diverse producten uit het assortiment? Ook dit jaar doet Hunkemöller mee aan Singlesday. Dit betekent dat je kunt profiteren van lage prijzen, waarbij Hunkemöller een mooie greep uit het assortiment met veel korting verkoopt.

Wat is Singlesday precies?

Singlesday is ontstaan in China. Vele studenten op de universiteit vonden het moeilijk om een partner te vinden. Daarom werd een speciale vrijgezellendag georganiseerd, waarbij vrijgezellen in het zonnetje werden gezet en er speciale activiteiten werden georganiseerd voor zowel mannelijke als vrouwelijke vrijgezellen, zoals blind dates. Binnen een aantal jaar werd dit een fenomeen op diverse universiteiten, waarna het zich langzaamaan verspreidde door het hele land.

In de loop der jaren speelden webshops in op deze dag door speciale kortingen te geven zodat vrijgezellen zichzelf op deze dag flink konden verwennen. Langzaam maar zeker is dit fenomeen ook in Nederland bekend aan het geraken, wat de reden is waarom steeds meer online verkooppunten deelnamen aan Singlesday. Zo ook Hunkemöller.

Geniet van mooie kortingen bij Hunkemöller tijdens Singlesday

Behoefte aan een nieuwe BH? Of ben je nog niet klaar voor de zomer en moet je nodig een bikini scoren? Of misschien ben je wel op zoek naar spannende lingerie? Tijdens Singlesday kun je kortingen scoren op vele producten uit het assortiment van Hunkemöller. 11 november, vergeet deze datum niet.