Private label wax

Wil jij graag een goede private label wax inkopen met jouw eigen label erop? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van Cosmetize. Hier verkopen ze verschillende soorten producten waaronder wenkbrauw wax, wenkbrauw pencils en parfum. Alle producten die dit bedrijf levert zijn van uitstekende kwaliteit zodat jij ze zonder zorgen aan jouw klanten kan verkopen. Het bedrijf kan de producten ook eens een stuk goedkoper aanbieden. Het bedrijf verkoopt vanaf 10.000 producten die onder te verdelen zijn in drie verschillende kleuren. Wanneer je kiest voor dit bedrijf kies je voor kwaliteit, originaliteit en een vaste scherpe prijs. Wat wil je dan nog meer?

Persoonlijke ervaring

zelf heb ik een klein make up bedrijfje. Ik verkoop redelijk veel producten maar ik heb tot nu toe niet veel geïnvesteerd in wenkbrauw make up. Ik krijg hier echter wel veel vraag naar van klanten dus dit leek bij het ideale moment om het eindelijk aan te schaffen en op te nemen in mijn assortiment. Ik heb ervoor gekozen om te beginnen met 20.000 stuks. De verpakking is erg mooi en past precies bij de visie van mijn bedrijf. Verder vind ik het heel belangrijk om goede kwaliteitsproducten te verkopen. ik heb tot nu toe alleen nog maar positieve feedback gekregen en ik zou het bedrijf zeker aanraden! Bij vragen kan je natuurlijk op de website kijken