Payot

Er mooi uitzien… Dat heeft vooral te maken met goed in je vel zitten. Nadia Payot begreep dit als geen ander en ontwikkelde daarom in 1920 een bedrijf op dat professionele behandelingen voor de huid aanbiedt. Momenteel is het huidverzorgingsmerk erg bekend onder vrouwen uit wel meer dan 65 landen. Dat het merk zo populair is, zal niemand verbazen. Het heeft namelijk voor ieder huidtype een productlijn ontwikkeld die doet wat die belooft.

  Een befaamde productlijn is de Payot Pâte Grise, die effectief puistjes bestrijdt. De lijn, waarvan de formule al meer dan 60 jaar oud is, bevat 3 producten die je enkel op de puistjes aanbrengt om ze uit te drogen en 6 verzorgingsproducten voor de onzuivere en vette huid. Door de producten te combineren, voorkom je puistjes en zal de huid na regelmatig gebruik weer egaal zijn. Een topper uit de collectie is de Pâte Grise L’Originale. Deze nachtcrème heeft een geheime formule met leisteen en zachte amandel die effectief onzuiverheden tegengaat. 

         Speciaal voor de gevoelige huid heeft het huidverzorgingsmerk de Crème No. 2 productlijn ontwikkeld. Bij last van roodhedena, jeuk en andere irritaties helpen de producten uit deze collectie de huid verzachten en kalmeren. De originele Crème No. 2 was in de vorige eeuw een waar cultproduct. Dit succes heeft geleid tot een complete verzorgingslijn die gebaseerd is op plantenextracten die de huidflora in balans brengen en daarnaast de huid van voldoende hydratatie voorzien. Dus wil je Payot bestellen en heb je een gevoelige huid? De Crème No. 2 productlijn is dan een goede keus voor jou.  

         Natuurlijk blijft het merk niet achter wanneer het gaat om anti-aging producten. Payot heeft verschillende lijnen die huidveroudering tegengaan. Zo is er de Perform Lift, Supreme Jeunesse en de Blue Techni Liss productlijnen. Deze laatste is een lijn die de huid beschermt tegen hedendaagse negatieve invloeden als constante blootstelling aan computerschermen, weinig daglicht en niet genoeg slaap. De producten uit de Blue Techni Liss collectie vormen een schild tegen blauw licht en gaan de tekenen van huidveroudering te lijf.

         Niet alleen voor de probleemhuiden heeft het huidverzorgingsmerk een lijn ontwikkeld. My Payot is een productlijn voor ieder huidtype. Het beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf, zoals stress, wind en regen, en voorziet de huid weer van nieuwe energie. Het mag duidelijk zijn dat Payot hét perfecte merk is voor iedereen.

Payot bestellen online

Wil je Payot bestellen? Kijk dan op payot-bestellen.nl voor de voordeligste aanbiedingen.