Nektasjes zorgen voor extra veiligheid

Wilt u uw spullen kwijt en deze veilig ergens opbergen zonder ze plotseling kwijt te raken? Dan kan een nektasje erg handig zijn! Een voorbeeld hiervan is als u op vakantie bent en een keer de stad in gaat, of als u op een festival rondloopt. U wilt alle spullen bij de hand hebben maar wel veilig. Ook Safekeepers vindt dit erg belangrijk en en daarom verkopen zij deze nektasjes. Ze vinden kwaliteit ook erg belangrijk en daarom zijn de nektasjes van echt leer gemaakt. Als u uw portemonnee en andere zeer belangrijke spullen in een nektasje bewaart dan heeft bijvoorbeeld een zakkenroller weinig kans om deze belangrijke eigendommen van u te stelen.

Echt leer

Omdat de nektasjes van zacht leer gemaakt zijn, zal het niet aan uw huid gaan irriteren. U kunt deze nektasjes dus ook onder uw shirt of trui dragen zodat niemand kan zien dat je waardevolle spullen bij je draagt. Natuurlijk hoeft u de nektasjes niet perse te verbergen. Safekeepers heeft er namelijk ook voor gezorgd dat de nektasjes er fashionable uitzien en zeer praktisch zijn met een zo mooi mogelijk design.

Veel ruimte

De nektasjes van Safekeepers zijn erop gemaakt dat ze klein en praktisch zijn, maar dat je alsnog zeer veel ruimte hebben. Zo zitten er in de nektasjes 2 vakjes waar u speciaal uw pasjes in kunt doen en 1 vak voor eventuele documenten. Aan de voorkant zit er ook een rits waar u bijvoorbeeld geld kunt bewaren.