Mason Garments: het merk voor fijne schoenen

Schoenen kopen is voor mij een regelrechte ramp. En toevallig niet alleen voor mij, maar ook voor mijn partner. We hebben beiden, zoals dat heet, moeilijke voeten. Op hakken kan ik niet lopen en heel veel schoenen bezorgen me pijn. Vroeger, als kind, kreeg ik te horen dat een beetje pijn bij het passen niet erg is. Ik moest gewoon de schoenen inlopen en dan kwam het vanzelf goed. Inmiddels weet ik dat dit grote onzin is. Een schoen zit goed of hij zit niet goed. Ik voel dat inmiddels al binnen een paar passen. En als hij niet goed zit dan gaat dat echt niet over door inlopen. Hoeveel schoenen heb ik wel niet gekocht die ik na een paar weken nooit meer aantrok omdat ze pijn bleven doen? Veel te veel. Maar dat verkooppraatje is gelukkig verleden tijd sinds ik schoenen bij Mason Garments dames koop. Want deze schoenen zitten me meestal als gegoten. Opeens gaat schoenen kopen een stuk makkelijker.

Mason Garments: Nederlands merk

Mason Garments is een Nederlands merk dat in 2012 is opgericht door Rendi Aditia. Toen hij zijn moeder en broer hoogwaardige kleding zag dragen begon hij na te denken over wat hij zelf zou willen aan kleding en schoenen. Hij wilde heel graag zijn eigen stijl en wensen in zijn schoenen terug zien. Hij omringde zich met de juiste mensen en sloeg aan het ontwerpen. De naam Mason doelt op een groep mensen die elk met hun eigen individuele kijk op de wereld een bijdrage leveren aan een product. Zo ontstaat er een uniek product dat goed doordacht en uitgevoerd is. Dat geldt ook voor Mason Garments schoenen. De schoenen worden gemaakt in Italië van het beste kalfsleder. De schoenen worden gemaakt volgens de Sacchetto techniek waarbij de binnenzool en de voering direct aan de bovenkant worde genaaid om de schoen zo meer een geheel te maken. De binnenkant wordt gemaakt van gevoerd leer wat zorgt voor veel comfort.

Samen online schoenen kopen

Ik ga dus nu volledig voor Mason Garments dames, maar mijn vriend had eerst nog even wat overtuiging nodig voor hij naar Mason Garments heren scrolde. Inmiddels is ook hij helemaal overtuigd en samen kopen we nu regelmatig Mason Garments schoenen. Ze passen perfect en lopen heerlijk. De tijd van gefrustreerd schoenen passen is voorgoed voorbij. Voor mij geen ander merk meer. Heb jij deze schoenen al eens gepast?