Mannen en online kleding shoppen

Kapper

De meeste mannen worden niet enthousiast van een middag kleding shoppen. Urenlang door de winkelstraat slenteren en verschillende outfits passen is aan hen meestal niet besteed. Nu door corona de winkels ook nog eens gesloten moeten zijn ben je dus bijna wel verplicht om heren kleding online te shoppen. Dat kan gelukkig gewoon vanuit je eigen comfortabele stoel. Passen doe je later ook wanneer jij daar zin in hebt en niet in zo’n klein pashokje in de winkel.

Alles in één webshop

Wanneer je heren kleding online wil shoppen kan dat uiteraard in verschillende webshops, maar er zijn ook voldoende webshops waar je in één keer je hele outfit bij elkaar kunt shoppen. Van sokken tot ondergoed en van hoodie tot maatpak. Bij veel van die webshops kun je zelfs filteren op merk en prijs zodat je snel vindt wat je zoekt. Kleding shoppen hoeft ook online niet langer te duren dan nodig bij de meeste mannen. 

Tweedehands kleding shoppen

Niet iedereen houdt van een splinternieuwe outfit en gaat liever op zoek naar een specifiek item. Dat kan lastig te vinden zijn in de standaard webshops. Gelukkig zijn er websites als Marktplaats en de app Vinted waar je volop tweedehands heren kleding online kan shoppen tegen vaak een stuk lagere prijs. Bovendien vind je op deze sites vaak unieke kledingstukken die normaal lastig te vinden zijn. Het enige nadeel van deze sites is dat je niet meer kunt ruilen wanneer een gekocht kledingstuk je toch niet bevalt. Er zit dan vaak niets anders op dan het opnieuw zelf te koop aan te bieden.

Kleding zelf online ontwerpen

Bij sommige webshops is het mogelijk om zelf de opdruk van je T-shirt of hoodie te bepalen. Zo maak je zelf je unieke shirt dat niemand anders heeft. Je hoeft niet creatief of heel handig te zijn. De makkelijke software helpt je stap voor stap door het proces heen.