Laat je keycords bedrukken met je eigen bedrukking

Een keycord is een zeer handig voorwerp. Het helpt om belangrijke sleutels makkelijk bij je te kunnen houden en gasten kunnen hier hun bezoekerskaart aan hangen. Vooral als je professionaliteit wilt uitstralen is het handig om keycords te hebben die passen bij je bedrijf. Zo val je meteen op als het logo van je bedrijf pronkt op de keycords. Maar hoe kan je je keycord laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf? Hiervoor kan je de hulp inschakelen van keycord-lanyard.nl, de specialist in Nederland op het gebied van het bedrukken van keycords naar eigen keuze.

Kies zelf de bedrukking van je keycord

Wanneer je bij keycord-lanyard.nl je keycord laat bedrukken, dan kan dit volledig naar eigen wens. Je hoeft niet te kiezen uit een beperkt aantal mogelijkheden, omdat je zelf al je ontwerp klaar hebt liggen. Dit kan bijvoorbeeld de naam en het logo van je bedrijf zijn, maar bijvoorbeeld ook een tekst die aangeeft waar de sleutelbos die eraan hangt voor bedoeld is, of voor particulier gebruik om bijvoorbeeld je eigen naam erop te zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos en je bent niet van één soort keycord afhankelijk. Bij keycord-lanyard.nl heb je de keuze uit verschillende soorten keycords van verschillende lengtes en materiaal, waardoor er altijd wel een soort keycord bijzit die bij je past. Deze keycords zijn naar eigen smaak te bedrukken en de keuze van bijvoorbeeld de keycord zelf is af te stemmen op je wensen.

Hoe bestel je een keycord met bedrukking?

Wil je je keycords met bedrukking bestellen? Dan kan dit via de website van keycord-lanyard.nl. Hier kan je direct een offerte aanvragen en wordt er gekeken naar wat de mogelijkheden zijn. Bij keycord-lanyard.nl wordt er alles aan gedaan om je gepersonaliseerde keycords volledig af te stemmen op je wensen en voorkeuren. En wanneer je de keycords hebt besteld, kun je deze al de volgende dag verwachten. Bestel je voor 4 uur ’s middags, dan kan het zelfs dezelfde dag al. Laat daarom je keycord bedrukken bij keycord-lanyard.nl.