Het juiste adres voor een panty in Utrecht

Sinds ik de winkel van Kousen en Zo heb ontdekt, heb ik een mooie panty Utrecht gekocht. Deze speciaalzaak op het gebied van been -en ondermode kan je  in het centrum van Utrecht vinden. Met meer dan 12 jaar ervaring ben je hier aan het juiste adres voor deskundig en persoonlijk advies. Zo was ik ook al een tijdje op zoek naar mooie ondermode, maar op de één of andere reden had ik die nog nergens kunnen vinden. Tot ik een keer aan het shoppen was in deze stad en bij deze winkel uit kwam. Meteen maar de nodige hemden gekocht, kan ik voorlopig mee vooruit.  

Mooie kousen gekocht

Voor een groot feest was ik op zoek naar een mooie panty in Utrecht. Ik wist dat hier een winkel zat die de mooiste ondermode verkoopt. Hier kunnen niet alleen vrouwen, maar ook heren en zelf kinderen terecht. Maar goed, deze keer was het dus voor mijzelf. Vorige week had ik een leuk mantelpakje gekocht, maar aangezien het weer best wel koud is leek het mij beter om niet met blote benen op stap te gaan. Vrij snel zag ik mijn kousen al hangen en heb er voor de zekerheid meteen maar twee paar van gekocht.