Gelukkiger dankzij injectables

Hoe gelukkig kan je worden van injectables! Zelf had ik voorheen altijd één groot probleem. Het overmatig zweten onder mijn oksels werd met de dag erger. Zo erg dat ik besloot om meer shirts mee te nemen zodat ik mij in de tussentijd kan omkleden. Geregeld lopen in mee met een modeshow en dan zit je er niet op te wachten dat er zweetplekken komen. Voor enkele maanden terug was ik er helemaal klaar mee en heb ik een afspraak gemaakt bij de huisarts. Tijdens deze afspraak heb ik mijn expres niet voor die tijd omgekleed en ben ik zo naar binnen gelopen. Schaamte niveau het hoogst maar ik wilde laten zien wat ik bedoel.

Geholpen

Gelukkig had de huisarts het in de gaten waar ik mee zit. Hierdoor kreeg ik een zalf welke ik kon proberen om van dit probleem af te komen. Wat dat betreft hielp het wel even, maar na een minuut of tien begon het weer en had ik de zweetplekken er gewoon zitten. Hier was ik zo klaar mee waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een andere oplossing. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Kliniek Veldhoven. Dit bedrijf voert injectables uit waardoor het zweten zo minimaal mogelijk blijft. Ik kon het dan ook niet laten en ben een afspraak gaan maken bij dit bedrijf. Nadat ik ben geholpen heb ik bijna geen last meer van zweten! Hoe gelukkig kan het je maken!