Gavelo

Sport mode

Omdat ik voor mijn yogalessen een verkeerde outfit had gekocht, zocht ik een sportsetje wat ik zowel in de yogaruimte als tijdens het fitnessen kon dragen. Het merk Gavelo is een fitnessmerk waar ik helemaal verliefd op ben geworden. Wat een heerlijk dragende sportkleding. De leggings kunnen tegen een stootje. Tijdens het squatten blijft alles netjes op zijn plek zitten en blijft de pasvorm hetzelfde. Een superzacht kledingstuk, wat een ademende werking heeft. Geen geplak door transpiratievocht maar steeds een droog gevoel. De leggings hebben een liftend effect, zodat ik er steeds strak en sexy uitzie. Regelmatig krijg ik complimentjes van de heren maar ook van de dames. Ben je af gevallen vroeg laatst een mevrouw. “Nee hoor”, was mijn antwoord, ik zie er gewoon wat strakker uit in dit merk kleding. De hoge tailleband zit extra comfortabel. Kleding van dit merk kun je snel wassen en is ook heel gauw weer droog. Kleur en vorm blijft behouden, ook al was je deze sportkleding nog zo vaak.

Sport kleding kopen

Geweldige prints en kleuren

De eeuwige zwarte legging ben ik wel zo’n beetje klaar mee. Ik ga op dit moment voor de uitdagende legging waar je best wel mijn spieren en contouren goed kunt waarnemen. Al zeg ik het zelf, ik kan het hebben. Ik ben niet superslank, maar mijn benen mogen er nog wezen. Terwijl ik ben al ruim de veertig ben gepasseerd. Dit komt natuurlijk ook door de geweldige pasvorm en liftende werking.
Sportsbra
Sinds kort heb ik ook een Gavelo sportsbra aangeschaft. De Plain Blue Suede is een prima, zittende sport bh, waar je ook nog een bijpassende fitness legging bij kunt aanschaffen. Deze heb ik dus direct gekocht. Wanneer je de show wilt stelen met een mooie outfit, dan is dit hét aangewezen setje.