Energetix magneetsieraden gekocht

Onlangs heb ik hele mooie Energetix magneetsieraden gekocht op een homeparty. Een vriendin van mij gaf deze party omdat zij heel tevreden was over deze producten. Maar nu zal jij denken, wat zijn dat dan voor producten? Wanneer jij een ketting, armband of ring van dit merk koopt dan bevat het een speciale kracht. Deze permanente kracht wordt veroorzaakt door neodymium. Deze kracht kan ervoor zorgen dat jij meer in balans komt, het kan gebruikt worden voor hormoonschommelingen, het kan de aanmaak van endorfine verhogen en nog zoveel meer. Ook kan het goed gebruikt worden bij kinderen met ADHD.

Zelf ook een homeparty georganiseerd

Na een aantal weken de ketting om te hebben gehad, voel ik zeker dat het een goede werking bij mij heeft. Mijn lichaam is veel meer in balans. Omdat ik zo tevreden was, wilde ik zelf ook een homeparty geven. Al mijn vrienden zijn toen bij mij thuis gekomen en hebben de collectie bekeken. De medewerkster van het bedrijf: I.M. Energy gaf een hele goede uitleg, waar het product allemaal voor geschikt was. Deze onderneemster heeft ook een webshop waar jij de producten kan bestellen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar het assortiment energetix magneetsieraden? Kijk dan een op de website van dit bedrijf.