Een paar leuke cadeau tips voor hem

Je bent uitgenodigd op een feestje en je kent de “hem” miet eens. Je wilt zeker niet met lege handen verschijnen dus je zoekt snel even een cadeau voor hem.

Een Das

Je zou voor iedere man een das kunnen kopen als cadeau. Dassen heeft een man nooit te veel net als hoe een vrouw nooit te veel lipstick heeft. Let wel erop dat je een das met netrale kleuren koop bijvoorbeeld blauw gestreept met wit of zwart metgrijze stippen Voor een oudere heer en voor jongere heren kun je een fris kleurtje nemen. Koop een normale stropdas en geen strik das. Voor een kinder arts zou je best wel een das met animatie of tekenfilm figuurtjes kunnen kopen.

Sokken

Sokken zijn ook heel handig en makkelijk als cadeau voor een man. Je hoeft niet eens de schoenmaat te weten omdat de sokken mat 38 t/m 43 zijn en rekbaar. Ook voor sokken geld om het te houden op neutrale kleuren zoals wit, blauw, grijs of zwart. Sokken met twee maximaal drie kleuren zijn nog te doen.

Een riem

Een riem is nooit teveel want vaak genoeg heb je net een nieuwe riem nodig en je hebt geen tijd om precies op dat moment een riem te gaan zoeken. Een riem voor een man zou ik maar drie kleuren aanraden zwart, bruin en blauw. Mannen dragen meestal zwart of bruinen schoenen dus twijfel je nog dan kies je gewoon een zwarte riem.