Een duur land om in te wonen; Nederland

In onze maandelijkse blog over dure landen om in te wonen zijn we deze maand terecht gekomen in ons eigen koude kikker landje Nederland. Net als ons vorige bericht is Nederland een land waar de economie zich goed heeft ontwikkeld de laatste jaren. Deze goede economie laat zich zien in het feit dat veel mensen het goed hebben. Mensen hebben een baan en dus geld om te besteden. Keerzijde van dit geluk en welvaart is dat je geld op de bank eerder minder waard wordt door inflatie dan meer door de lage spaar rente van dit moment.

Geld verdienen

Om echt rijk te worden en dus echt geld te verdienen in deze tijd moet je voor jezelf beginnen. Heb je een goed idee en sta je achter dit idee of heb je een skill en wil je deze skill verkopen als zzp’er? Dit is het moment. Begin een goede website met misschien wel een webshop en zorg dat je goed te vinden bent via google. Als mensen jouw website als eerste zien wanneer ze zoeken op een woord heb je de grootste kans om gevonden te worden. Jij kan dit jij bent die ondernemer die het volgende miljoenen bedrijf gaat opstarten. Niks is te gek!

Brutale mensen hebben de wereld!

Brutale mensen hebben de wereld dat is echt waar! Je kunt echt op allerlei manieren je geld verdienen. Als je gewoon een ondernemende denk wijze hebt en risico’s durft te nemen maar ook echt achter je product of producten staat dan wordt je in Nederland al gauw rijk. Ik ken bijvoorbeeld iemand die heeft een site waar zonnebrillen bedrukken centraal staat. Stel je voor, je wordt op een dag wakker en denkt weet je wat ik ga doen? Ik ga zonnebrillen bedrukken faciliteren en daar rijk mee worden. Creatief ben je dan hoor!