Dit zijn de fijnste ecologische schoenen!

ecologische schoenen

Ben jij ook op zoek naar fijne ecologische schoenen? Dan raad ik echt Cayucos aan, want dit merk heeft niet alleen mooie, maar ook betaalbare sneakers die gemaakt zijn van duurzame en natuurlijke materialen! In dit artikel vertel ik je waarom ik graag dit merk steun.

Natuurlijke materialen

ecologische schoenen

Cayucos bewijst dat duurzaamheid en milieubewustzijn niet slechts trendy marketingtermen zijn, maar streeft deze waarden ook echt na. De ecologische schoenen van Cayucos zijn namelijk gemaakt van natuurlijke materialen. Zo bestaat de schoenzool uit natuurlijk rubber en is de bovenkant van de schoen gemaakt van katoen. De leuke kleuren zijn verkregen door dit katoen met enzymen te verven in plaats van chemische verf. Elk paar schoenen komt in een schoenendoos van gerecycled karton. Dit betekent dus dat de sneakers van dit merk volledig duurzaam en niet schadelijk voor het milieu zijn!

Betaalbaar en leuk

schoenen

Naast het feit dat de schoenen van milieuvriendelijke materialen gemaakt zijn, ben ik ook groot fan omdat de schoenen erg betaalbaar zijn. Voor een paar tientjes heb jij namelijk ook een paar ecologische schoenen! En het mooiste van alles is dat de schoenen gewoon in Spanje worden geproduceerd door een familiebedrijf dat al heel veel ervaring heeft met schoenen maken. De medewerkers van dit bedrijf krijgen een eerlijk loon en werken normale uren onder goede arbeidsomstandigheden. Ik steun graag duurzame merken die goed met hun medewerkers omgaan, dus daarom heb ik zelf inmiddels heel veel Cayucos sneakers in allerlei kleuren in mijn schoenenkast staan. Ik ben heel blij dat ik ze zonder schuldgevoel kan blijven dragen! Ben jij ook nog op zoek naar duurzame sneakers die op een eerlijke manier zijn geproduceerd? Neem dan zeker een kijkje bij Cayucos en steun ook dit prachtige merk!