Clip-in hairextensions van OxY; makkelijk in en af te doen

Ben je op zoek naar een subtiele en comfortabele verlenging of vollere look voor je haar? OxY heeft clip-in hairextensions die zijn gemaakt voor de moderne vrouw. De clipjes zijn gemaakt van speciaal siliconen materiaal, waardoor ze niet klitten in je haar. Zonder de lasten en met de lusten van een volle haardos, kan jij indruk maken op je directe omgeving. Ook het inbrengen van de extensions is geen probleem, je kan dit zelf binnen enkele minuten doen. Om je op weg te helpen heeft OxY zelfs een instructievideo voor je online gezet, die kun je later in dit artikel terugvinden.

OxY geeft je online keuze uit veel verschillende hairextensions. Er zijn verschillende lengtematen verkrijgbaar, met elk een ander gewicht. Je kunt ook nog kiezen voor de unieke premium lijn, deze maakt je haar nog voller en is van double drawn kwaliteit, beter ga je het dus niet vinden. Daarnaast kun je kiezen uit ten minste 12 verschillende kleuren. Ben je op zoek naar hairextensions met dezelfde haarkleur als je originele haar, maar twijfel je over de werkelijke kleur? Stuur OxY dan een foto van je haar en je wordt snel geholpen!

Aan het grootste deel van de hairextensions van OxY zitten clipjes. Deze clipjes zijn gemaakt van siliconen, waardoor de hairextensions niet klitten en de hele dag comfortabel in je haar blijven hangen. De clip-in hairextensions zijn extra handig en snel in te brengen, zodat je ’s ochtends niet de wekker extra vroeg hoeft te zetten. Voor het inbrengen van alle extensions ben je slechts enkele minuten kwijt, terwijl je de hairextensions aan het eind van de dag ook heel makkelijk weer uit je haar kan halen. OxY laat je in de volgende video zien hoe het inbrengen gaat. De clip-in extensions

Laat je inspireren
Op de website van OxY zijn voorbeelden te zien van de hairextensions en van vrouwen die je voor zijn gegaan. Laat je ook inspireren en neem snel een kijkje. Je kunt zelfs lid worden van de OxY-club en daardoor kans maken op mooie kortingen op alle producten. Kan je niet wachten om hairextensions in te kunnen doen? Wanneer je op werkdagen voor 23.59 uur bestelt, zijn de extensions de volgende dag nog in huis. Zacht haar, een vollere look en zonder klitten, wie wil dat nou niet? OxY heeft voor elk haartype en alle haarkleuren passende extensions.